Komerční prezentace

Rekonstruujete byt? Pořiďte si bezpečnostní dveře

Chystáte se na rekonstrukci bytu? Pak by to chtělo vzít pořádně z gruntu a vyměnit i vchodové dveře. Dnes už totiž klasické dveře proti vychytralým lupičům neobstojí. Proto je lepší ušetřit si starosti a když už je byt stejně neobyvatelným, vyměnit i staré dveře za nové bezpečnostní. Jak na to? Poradíme.

Vyberte správné bezpečnostní dveře

Jestli se do něčeho opravdu vyplatí investovat, pak jsou to bezpečnostní dveře do bytu. Jenže musíte vybrat ty správné. Ideální bytové bezpečnostní dveře totiž mají 3 funkce, bez nichž se v moderní době neobejdete. Jsou bezpečnostní, protipožární a protihlukové.

Tato funkčnost se už dnes naštěstí negativně nepodepisuje na jejich vzhledu. Naopak, kvalitní bytové bezpečnostní dveře vypadají luxusně a nepřekonatelně. Lupiče tak dokáží odradit už jen svým vzhledem.

Nejdříve hrubé práce, pak dveře

Myslete na to, že je potřeba nejdříve dokončit všechny hrubé práce a teprve poté dveře zasadit. Tady je dobré zmínit, že zasadit nové bezpečnostní dveře do stávající zárubně je kontraproduktivní. Stará zárubeň totiž nikdy nebude těsnit tak, jak by bylo potřeba.

Neznamená to ale, že byste museli čekat až na finální úpravy interiéru. Nebojte se bezpečnostní dveře usadit ještě před malováním. Jsou totiž opatřeny ochrannou fólií, kterou můžete odstranit až v okamžiku, kdy už je celá rekonstrukce hotová.

Bezpečnostní dveře

Za den je hotovo

Vyměnit si sami dveře? Bezpečnostní potřebují speciální péči, proto ji doporučujeme přenechat na odbornících. Ke kotvení se používají kvalitní rámové hmoždinky, které zvýší pevnost zárubně. Pokud by byly dveře špatně zasazeny do pantů, hrozí snížení jejich životnosti a také funkčnosti. A to byste při takové investici rozhodně nechtěli.

Okolí dveří se vylívá rychletvrdnoucím betonem, který se dá omítnout už po 2 hodinách. Celou výměnu bezpečnostních dveří do bytu tak bez problému zvládnete za 1 den, a to i s úklidovými pracemi. Navíc máte na dlouho jistotu, že nebudete muset nic dalšího řešit. A to se vyplatí.

Komerční prezentace