Komerční prezentace

Staňte se obchodním zástupcem pro společnost Kemica Coatings

Francouzsko-česká obchodní komora, která loni oslavila 20 let existence, je soukromé sdružení více než 300 francouzských, českých i nadnárodních společností a platformou pro rozvoj francouzsko-české podnikatelské komunity, obchodních a kulturních vztahů obou zemí.

Obchodní oddělení FČOK nabízí různé služby pro malé a střední podniky s cílem pomoci jim se vstupem na český či francouzský trh a s rozvojem jejich obchodních aktivit. Služeb obchodního oddělení podporujících podnikání využije každoročně více než 80 firem.

Mezi hlavní projekty obchodního oddělení patří Francouzský pavilon na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, vyhledání obchodních partnerů na novém trhu nebo tzv. inkubátor pro malé a střední podniky, v jehož rámci nabízíme francouzským firmám vyhledání prvních českých zaměstnanců – nejčastěji obchodních zástupců, kteří budou mít na starosti rozvoj českého eventuálně i slovenského trhu.

Nyní hledáme obchodního zástupce pro společnost Kemica Coatings, se sídlem v Mignieres ve Francii (www.kemica-coatings.com).

Kemica Coatings je firma s více než 30letou zkušeností v oblasti stěrkových hmot na bázi vysokozátěžových pryskyřic z polyuretanu nebo polyurea-uretanu určených pro betonové a ocelové konstrukce a průmyslové povrchy, které mají splňovat vysoké nároky na nepropustnost a odolnost vůči korozi, chemikáliím apod. Tato rodinná firma, založená v roce 1990, navrhuje a vyrábí velmi inovativní produkty – například nehořlavou pryskyřici určenou pro využití v ropném, jaderném nebo farmaceutickém průmyslu. Znalost francouzštiny není nutná – 90 % výroby společnosti je určeno na export a komunikačním jazykem je tedy angličtina.

Pokud by vás oslovila možnost spolupráce s touto firmou, více informací najdete na pracovním portálu jobs.cz nebo prace.cz nebo se obraťte na naši obchodní komoru, paní Martu Wallenfelsovou: wallenfelsova@ccft-fcok.cz.

tisková zpráva