Komerční prezentace

Weber mění design obalů

Divize Weber společnosti Saint-Gobain Construction Products, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, pro letošní stavební sezónu připravuje změnu vzhledu obalů. Nový obal sází na jednoduchý a srozumitelný design, který je v souladu s novou koncepcí Weber *we care* – staráme se.

Weber chce novými obaly více zaujmout zákazníky. Moderní podoba má pomoci orientovat se v široké nabídce společnosti. Stručnost, přehlednost a forma sdělení vlastností výrobků jsou dalšími přednostmi nového designu obalu. Jedná se o největší změnu vzhledu obalů v celé historii firmy. Cílem nového designu bylo jednoduše komunikovat výhody výrobků, posílit vnímání značky Weber a přiblížit se i koncovým uživatelům jako značku kvalitních stavebních materiálů. Dalším záměrem je zachování jasné rozpoznatelnosti a vizibility výrobků na stavbě či v prodejně stavebnin.

Weber mění design obalů – weberfor-flexWeber mění design obalů – weberpas-aquabalanceWeber mění design obalů – webertmel-700

Postupný proces změny designu probíhá v závislosti na zásobách původních obalů. Nový vzhled u všech výrobků se plánuje v horizontu 3 let.

tisková zpráva