Legislativa

Větší bezpečnost na stavbách

Flexibilní ochranný oděv pro práci venku se signální funkcí – dobře viditelný a hřejivý.

S příchodem studeného ročního období opět platí, že neexistuje špatné počasí, ale jen špatné oblečení. S ochranným oděvem MEWA MULTIWEAR pro práci venku se signální funkcí jsou pracovníci ideálně chráněni jak v zimě, tak v přechodném období a zároveň jsou dobře vidět. Protože počasí je i v zimě proměnlivé, je kolekce provedena tak, že se rychle a jednoduše přizpůsobí novým podmínkám. Jakmile začne opět svítit sluníčko, lze oblečení pomocí několika málo pohybů upravit na pěkné počasí.


Soupravu oblečení tvoří pět jednotlivých částí, které se nosí přes běžný pracovní oděv a podle situace je možné je navzájem různě kombinovat. Na ochranu trupu je k dispozici svrchní signální oranžovo-červená bunda, laminovaná bunda na zip, kterou lze připnout k vrchnímu oblečení, a fleecová bunda v barvě námořnické modré. Bunda chrání podle potřeby před deštěm, větrem a chladem. Svrchní kalhoty s laclem slouží jako ochrana proti dešti: pomocí zipu se mohou připnout na termokalhoty. Díky fluorescenční barvě a vyměnitelným reflexním páskům je svrchní ochranné oblečení ideální pro nošení při práci na silnicích, na stavbách, letištích, při likvidaci odpadu, při servisních pracích ve venkovním prostředí a při pokládání potrubí. Oblečení nejenže chrání proti větru a povětrnostním vlivům, ale přesvědčuje také vysokým komfortem při nošení, neboť Vaši pracovníci tráví v pracovním oděvu mnoho hodin denně. Proto jsou v kolekci MEWA MULTIWEAR zpracovány lehké a prodyšné materiály, které nebrání pohybu.

Ještě pohodlnější je vše se starším vynálezem firmy MEWA, a sice s plným servisem, jehož základní myšlenka spočívá v dělbě práce, která šetří čas a nervy: Každý pracovník je vybaven několikerým oblečením značky MEWA. Použité oblečení si servisní řidič firmy MEWA vyzvedne ve sjednaném cyklu a čisté opět vrátí zpět. MEWA vypere oblečení, zašije roztržená místa, přišije chybějící knoflíky nebo opotřebené reflexní pásky. Tím je zajištěno, že ochranná výstražná funkce vyhovuje normě i po vyprání a pracovníci mají na sobě stále bezvadné oblečení.

MEWA Multiwear 18

Trojnásobná ochrana se značkou MEWA Multiwear: Svrchní bunda a kalhoty jsou certifikovány jako výstražné ochranné oblečení, laminovaná bunda a kalhoty odvádějí vlhkost a fleecová mikina zahřeje ve chladných dnech.

MEWA Multiwear 5

Při zapnutém zipu nemá déšť žádnou šanci: Laminovaná bunda, kterou lze připnout zipem k výstražnémuochrannému oděvu MEWA Multiwear

MEWA Multiwear 51