Informace výrobců, Podlahy

Vinylová plovoucí podlaha FatraClick s novými atraktivními vzory

Společnost Fatra na začátku podzimu připravila rozšíření kolekce plovoucích vinylových podlah FatraClick. Kolekce deseti vzorů, se kterými byla podlahovina FatraClick loni uvedena na trh, se rozšířila o dalších nových devět vzorů. Sedm z nich imituje dřevo a dva kámen.
Zákazníci si nyní mohou vybrat ze širšího spektra atraktivních vzorů a nemusejí dělat žádné kompromisy. V kolekci jsou vzory vhodné do velkých i malých prostor, do světlých i tmavších nebo do klasických či moderních interiérů. Všechny vzory věrně imitují přírodní materiály nejen na pohled, ale i na dotek.
 
Složení FatraClicku: 1 – ochranná PUR vrstva; 2 – designová vinylová vrstva; 3 – HDF vrstva se zvýšenou odolností vůči vlhkosti; 4 – Uniclic® systém pro jednoduchou a rychlou montáž; 5 – korková vrstva zajišťující zvukovou izolaci
 
Vinylové plovoucí podlahy FatraClick v sobě kombinují přednosti vinylových a plovoucích podlahových krytin s funkčností přírodního korku. Zachovávají si vlastnosti dřeva, jako je schopnost navodit pocit tepla a útulnosti, a jsou zároveň vysoce odolné vůči opotřebení, zajišťují nízkou úroveň hluku a jsou také vhodné pro podlahové vytápění. Základem podlah FatraClick je dřevěná deska, která je na spodní straně opatřena izolační vrstvou korku. Vrchní část tvoří odolná designová vinylová vrstva. Dílce FatraClick se spojují bez lepení, pouhým seskládáním a „zakliknutím“ do sebe.
Podlahové krytiny FatraClick vyráběné firmou Fatra, a. s., jsou nabízeny s desetiletou zárukou. Více informací naleznete na www.fatrafloor.cz.

podle podkladů firmy Fatra, a. s.