Informace výrobců, Snižování energetické náročnosti budov

Vlastnosti a montáž foukané celulózové izolace CLIMATIZER PLUS

CLIMATIZER PLUS je tepelně-akustická foukaná izolace od českého výrobce s historií v ČR od roku 1991, určená k zateplení domů. Izolace má výborné fyzikální, protipožární a ekologické vlastnosti. 
 

CLIMATIZER PLUS je odolný vůči ohni, plísním, hlodavcům a hmyzu. Výrobek je zdravotně nezávadný a zajímavá je i finanční kalkulace zateplení. Základem izolace je přírodní vlákno (celulóza).
Izolace CLIMATIZER PLUS má široké možnosti použití. Výrobek lze použít u novostaveb i rekonstrukcí (rodinné domy, panelové domy, školy, historické objekty, hospodářské objekty, výrobní a skladové haly, centra zábavy a sportu) do vodorovných, šikmých i svislých konstrukcí. Aplikacuje se volným položením, objemovým plněním nebo nástřikem. Vzniká izolace je beze spár i a dostane se i do špatně přístupných míst.
Výroba probíhá dle normy ČSN EN ISO 9001:2009.
V ČR je vybudována široká síť více než 140 pravidelně školených aplikačních firem. Tepelně-akustická izolace CLIMATIZER PLUS je registrována v systému Nová zelená úsporám. Dalčí informace najdete na www.climatizer.cz.
podle podkladů firmy CIUR.