Stavební chemie

AGC Glass Europe představuje profesionální řešení pro lepení dekorativních skel

V současné době je obkládání stěn dekorativním sklem v interiérových aplikacích rozšiřujícím se trendem. Na rostoucí poptávku architektů a zpracovatelů zajistit kompletní řešení pro lepení dekorativních skel odpovídá společnost AGC Glass Europe svou novou škálou kompatibilních lepidel a příslušenství – systémem AGC FIX-IN.
Škála byla vyvinuta pro snadnou a kvalitní instalaci. Zahrnuje pět produktů speciálně vyvinutých pro účely instalace špičkových interiérových skel Mirox®, Lacobel®, Lacobel® T a Matelac®: silikonové lepidlo, stěnovou penetraci, povrchový aktivátor a další příslušenství. Výsledky testů ukazují, že jednotlivé komponenty systému AGC FIX-IN zaručují barevnou stálost laku na skle.
Všechny produkty FIX-IN lze zakoupit prostřednictvím e-shopu (www.agc-store.com) nebo prostřednictvím místních distributorů a zpracovatelů, kteří zajistí, že instalující dostane ke sklu správné komponenty.
 
Návod k instalaci a animace
Společnost AGC vypracovala podrobný návod k instalaci, technické listy s kompletními informacemi o produktech FIX-IN a pokyny pro manipulaci a použití. Všechny tyto dokumenty jsou k dispozici v 9 jazycích na www.yourglass.com. AGC dále nabízí 3D animaci, jak sklo správně instalovat, která je dostupná na youtube.com nebo u distributorů.

podle podkladů společnosti AGC Glass Europe