Stavební chemie

Montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL

Montážní lepidla již mnoho let spolehlivě nahrazují hřebíky, šrouby a hmoždinky, udrží vysokou zátěž, práce s nimi je tichá a čistá. To jsou výhody, které montážní lepidla posunuly dopředu a vytvořily z nich nezbytné pomocníky pro řemeslníky-profesionály i domácí kutily.

Montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALLMontážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL je nejsilnější lepidlo z řady Pattex. Má vysokou počáteční pevnost, už po uplynutí několika vteřin dokáže udržet až 350 kg/m². To oceníte například při lepení na zdech či stropě. Díky vysoké počáteční pevnosti lepený materiál nemusíte fixovat. Spolehlivě odolává vlhkosti, a proto je vhodné pro lepení v interiéru i exteriéru. Lepidlo dokonce můžete nanášet i na vlhké podklady. Dokáže lepit cihly, keramiku, beton, dřevovláknité a dřevotřískové desky, sádrokarton, překližku, přírodní kámen (tloušťka min. 10 mm), MDF, dřevo, kov, tvrzené PVC, polystyren, sklo, plasty a zrcadla. Díky speciální receptuře se hodí i k vyplňování spár v kovových i dřevěných konstrukcích, ventilacích a klimatizacích, kde není vyžadován pohyb spoje.
Montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL bude vynikajícím pomocníkem při lepení široké škály materiálů v bytě, v domě, na chatě či na zahradě. Spolehlivě s ním přilepíte police, zrcadlo, obložení stěn, soklové či podlahové lišty, poštovní schránku, kryty na sloupy atd.
Více informací na www.pattex.cz.
podle podkladů společnosti Henkel ČR