Průmysl a obchod, Střechy

Lindab Click Premium se slevou 50 korun na metr čtvereční

Společnost Lindab připravila slevovou akci na bezúdržbovou stavebnicovou krytinu Lindab Click se zámkovým spojem. V období od 10. 10. do 30. 11. 2012 můžete získat za cenu základního Classicu pokročilý antikorozní povrchový systém Premium se zárukou 20 let. Místo 379 Kč tak zaplatíte 329 Kč/m² bez DPH. Sleva se vztahuje na šest nejoblíbenějších odstínů – tmavě a cihlově červenou, tmavě šedou, hnědou, antracitovou a stříbrnou metalízu.
Na základě poptávky vám odborníci z firmy Lindab, s. r. o., zhotoví nezávazný rozpočet a výpis potřebných prvků přímo na vaši střechu. Více o krytině Lindab Click se dočtete na www.lindab.cz a ww.lindabstrechy.cz.
 
Bezúdržbová krytina se zaklapávacím spojem Lindab Click, průběh jedné z prvních montáží – apartmánový dům Pec pod SněžkouBezúdržbová krytina se zaklapávacím spojem Lindab Click, průběh jedné z prvních montáží – apartmánový dům Pec pod SněžkouBezúdržbová krytina se zaklapávacím spojem Lindab Click, průběh jedné z prvních montáží – apartmánový dům Pec pod Sněžkou
 
O krytině Lindab Click
Pokládka krytiny Lindab Click je technicky nenáročná a časově velmi efektivní. Jednotlivé pozinkové lamely jsou široké 50 cm a dlouhé až 6 m a pokládají se na bednění nebo laťování na klasickou paropropustnou izolaci. K montáži není potřeba odbornosti, zvláštních zkušeností ani speciální stroje a nástroje! Díky systému zámkového spojování se jednotlivé lamely do sebe vzájemně jednoduše zaklapnou (Click-Click J) a střecha je hotova.
Díky extrémně nízké váze pouhých 5 kg/m² je mimořádně vhodná na rekonstrukce starších objektů nebo pro horské oblasti s vyšším výskytem sněhu. Krytina Lindab Click je určena pro střechy se sklonem 7 ° a více.
podle podkladů společnosti Lindab