TZB

Kvalita, funkčnost a jistota – to je podlahové vytápění gabotherm!

Užívejte výhod podlahového vytápění bez obav ze závad, nehod a poškození, které by stály nemalé finanční prostředky. Kvalitní podlahové vytápění s trubkami gabotherm® tyto obavy odstraní a můžete mít jistotu, že na dlouhá léta máte vystaráno.
Podlahové vytápění gabothermS kvalitním podlahovým vytápěním se vyhnete závadám
Poškození během montáže, navrtání a nekvalitní komponenty – to bývají jen některé z příčin závažných poruch. Jejich odstranění vyžaduje vysoké náklady a zabírá hodně času. Proto je moc důležité zvolit kvalitní podlahové vytápění od renomovaného výrobce, u něhož budete mít jistotu, že žádná z těchto závad nenastane.
 
Polybutenové trubky gabotherm® jsou symbolem kvality a spolehlivosti
Nejkvalitnějšími trubkami používanými v podlahovém vytápění jsou v současnosti trubky vyrobené z polybutenu. Průkopníkem mezi systémy podlahového a stěnového vytápění s polybutenovými trubkami se stal gabotherm®, jehož trubky jsou symbolem kvality a spolehlivosti. Ve prospěch systému gabotherm® mluví více než 50leté zkušenosti v Německu, ale i jejich víceleté používání v Čechách bez závažnějšího selhání. Polybutenové trubky totiž splňují všechna kvalitativní a bezpečnostní kritéria, jsou absolutně odolné proti korozi, tlumí hluk v rozvodech a jsou maximálně odolné v porovnání s jinými typy trubek.
 
Podlahové vytápění gabothermPodlahové vytápění s trubkami gabotherm® je výhodným a úsporným řešením
Ideální trubka pro podlahové vytápění nesmí být příliš velká ani malá. Průměr trubky pro podlahové vytápění by měl být zvolen optimálně, protože větší průměr trubky znamená zvýšené náklady a větší setrvačnost při náběhu vytápění. Trubka s malým průměrem pak nezajišťuje potřebné teplo. U podlahového vytápění s trubkami gabotherm® máte jistotu, že jsou zárukou nejvýhodnějšího a nejúspornějšího řešení. Trubka s průměrem 15 mm je navržena tak, aby měla co nejlepší vlastnosti, a přitom si udržela vysokou kvalitu. Ideální je spojit nízkoteplotní podlahové vytápění s trubkami gabotherm® s jiným nízkoteplotním zdrojem tepla. Za nejvhodnější alternativu lze považovat kondenzační kotel nebo tepelné čerpadlo.
 
Investice do gabothermu® je investicí do dlouholeté spokojenosti
Podlahové vytápění není jen pro jednu sezónu. Vsaďte proto na jistotu, vsaďte na kvalitní podlahové vytápění s trubkami gabotherm®! Investovat do kvalitního a léty ověřeného podlahového vytápění se totiž vyplatí nejen kvůli snížení nákladů na energie, nýbrž zejména díky tomu, že systém může bezvadně fungovat po desítky let bez poruchy. Namísto obav a starostí si budete celá léta spokojeně užívat příjemného pocitu z tepla.
 
Podlahové vytápění gabothermS gabothermem® si vybíráte prověřený produkt a ucelený systém
Při výběru podlahového vytápění upřednostněte produkty, které jsou prověřené léty zkušeností, mají potřebná osvědčení a certifikáty. Kvalitní ucelený systém od jednoho výrobce skýtá záruku jistoty, že nedojde k nechtěným poruchám, které bývají nejčastěji způsobeny náhradami originálních systémových komponentů. Německá preciznost a kvalita nejsou jedinými důvody pro výběr podlahového a stěnového systému vytápění s trubkami gabotherm®. Výhodou je ucelený a komplexní systém řešení vytápění. Komponenty do sebe perfektně zapadají. Tím se montáž stává pohodlnou a rychlou. Máte tak jistotu kvality a funkčnosti. Samozřejmostí je odborná montáž, servis a specializované poradenství, které vždy poskytne pomoc v jakékoli technické otázce.
 
Kvalitní podlahové vytápění s polybutenovými trubkami gabotherm® poskytuje jistotu pro každého, komu záleží na kvalitě, funkčnosti a pohodlí za rozumnou cenu.
Více informací najdete na www.kkh.cz.
podle podkladů společnosti KKH
 
Podlahové vytápění gabotherm