TZB

Vsakovací blok Garantia EcoBloc – novinka firmy Glynwed

Třetí generace vsakovacích bloků disponuje vynikajícími technickými vlastnostmi a zajišťuje optimální výkon. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelného polypropylenu a díky své konstrukci mají třikrát větší retenční objem než štěrkové lože.
Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího zařízení. Nový Garantia EcoBloc byl navržen podle nečastějších požadavků projektantů, realizačních firem i samotných investorů, a proto představuje řešení skýtající mnoho výhod. Jednou z nich je velmi snadné čištění, které umožňuje právě nová konstrukce bloku. Blok je dále navržen na minimální životnost 50 let a lze ho instalovat až do hloubky 5 m.
Hospodaření s dešťovou vodou je trendem posledních let a vyžaduje ho i současná legislativa. Systém Garantia EcoBloc představuje třetí generaci vsakovacích bloků, které zajišťují bezpečné odvodnění zpevněných ploch. Tento systém s bohatým příslušenstvím lze využít pro zpomalení odtoku dešťové vody, akumulaci či vsakování přímo v místě spadu srážek.

 
Výhody nového bloku:
– úspora a hospodárnost,
– snadná montáž a flexibilita,
– univerzální použití,
– pevnost, odolnost a dlouhá životnost,
– jednoduchá inspekce a čištění,
– efektivita skladu i dopravy.
 

Více informací najdete v produktovém listu nebo na www.glynwed.cz. Pro dotazy k novému bloku je k dispozici produktový manažer (samek@glynwed.cz) nebo infolinka 800 23 24 25.
podle podkladů společnosti Glynwed