Zajímavá stavba

Myslbek dokončil modernizaci vstupních hal

Myslbek, prestižní kancelářská budova v centru Prahy, prochází rozsáhlou modernizací. Nyní skončila její první fáze – dvě vstupní haly získaly nový, moderní vzhled. Druhá fáze pokračuje pracemi na společných prostorách ve všech patrech budovy.

„Nový vzhled Haly 1 (Na Příkopě 19) a Haly 2 (Na Příkopě 21) odpovídá tomu, jak mají vypadat prestižní kancelářské prostory. Díky jednoduchému stylu a použití nejkvalitnějších materiálů nyní oba vstupy vypadají nadčasově a vysoce reprezentativně,“ říká Grégoire Lemonnier, Asset Manager Myslbeku.


Studio Jestico + Whiles architects, které stojí za návrhem nové podoby, se inspirovalo hlavními motivy budovy Myslbeku, zejména diagonálními prvky. Stejně tak použité materiály (sklo, ocel, beton) odkazují na hlavní stavební materiály celého komplexu. „Pracovali jsme s odrazem a hloubkou prostoru, jak je vnímá přicházející návštěvník. Vše lemují diagonální světla. Minimalistický přístup se projevuje i v barvách – zvolili jsme černou a bílou, jelikož jsme přesvědčeni, že právě tato kombinace bude nejlépe odolávat krátkodobým trendům,“ vysvětluje Radek Teichman z Jestico + Whiles architects. Stejný styl bude dominovat i ve společných prostorách horních pater.

Myslbek, prestižní adresa v historickém centru Prahy, může nabídnout až 3800 m2 na jediném patře. K dispozici jsou parkovací místa a další služby. Díky tomu je Myslbek ideálním místem pro mezinárodní korporace, které hledají sídlo v českém hlavním městě. „Skvělá lokalita spolu s efektivní správou budovy řadí Myslbek mezi nejprestižnější kancelářské prostory v Praze, vhodné i pro nejnáročnější klientelu,“ dodává Grégoire Lemonnier.

78V6127web