Zajímavá stavba

Rezidenční projekt v centru Prahy

Developer Obecního dvora, společnost Around Inside, předpokládá zahájení přípravných stavebních prací ještě letos a dokončení celého projektu v závěru roku 2015.

Areál Obecního dvora se nachází na Starém Městě, v části Na Františku. Plánem developera je, že zde vznikne zde 12 luxusních rezidencí, soukromý areál plný zeleně a podzemní parkoviště pro rezidenty. Majitelům apartmánů bude k dispozici také nepřetržitá služba recepce a nejnovější bezpečnostní technologie.


„Ještě před získáním stavebního povolení jsme prodali dva apartmány a registrujeme vážný zájem o několik dalších. Očekáváme, že se zahájením výstavby se zájem o projekt ještě zvýší,“ říká Catherine Nardin, jednatelka společnosti Around Inside.

Bydlení v Obecním dvoře ocení ti zájemci, kteří hledají atraktivní lokalitu s příběhem, ale zároveň dávají přednost individuálnímu stylu před běžnými standardy bydlení. Proto nabízí developer projektu výběr z několika designů interiéru, ale také dodání rezidence pouze jako „shell & core“, což umožňuje vytvořit si unikátní bydlení přímo na míru majitele. Projekt Obecní dvůr je vhodným místem pro rodinné bydlení a to i díky prostornému areálu s udržovanou zelení, která zabere více než 1300 m2.

Obecni dvur vizu 6